Volvo Penta är världsledande när det gäller dieselmotorer för fritidsbåtar och mindre skepp.

Med sin IPS teknik har gjort manövreringen av större fritidsbåtar till ett rent nöje samtidigt som prestanda och bränsleekonomi har förbättrats avsevärt jämgört med konventionella raka axlar.

Vi saluför hela deras segment av motorer för fritidsbåtar samt har de vanligaste servicedelarna hemma på eget lager för omedelbar leverans.

Volvo Penta har en hög servicenivå med ett speciellt journummer dit man kan ringa dygnet runt vid akuta problem.

Tel.nr: +32 92556967

Prislista

LADDA NER PRISLISTA

Webshop

GÅ TILL WEBSHOP

Mercury behind you, the world before you!
Vi har lämnat en massa vatten bakom oss under våra 75 år i branschen, och vi har sett en hel del förändringar ske. Båtlivet har förändrats dramatiskt och kontinuerligt över årtiondena. Vi är stolta över att vara en del av detta…och att ligga bakom det.

Mercury har under tidens gång pressat gränserna, omformulerat reglerna och ändrat definitionen av kraft, effektivitet och tillförlitlighet. Vi kommer att fortsätta leda utvecklingen och lämna det gamla, och utan tvekan också några konkurrenter, i kölvattnet.

Prislista

PRISLISTA 175-400HK
PRISLISTA 2-150HK

Mercruiser är världens ledande tillverkare av motorer och drev till fritidsbåtar.

Vi är stolta över att representera ett märke som ligger i framkanten när det gäller tekniska lösningar och har ett mkt gott rykte för att backa upp sina produkter med generösa garantier.

Hos oss hittar Ni allt från tändstift till kompletta drivpaket i såväl diesel som bensinutförande.

I menyvalet till vänster hittar Ni mer information om servicedelar samt alla nya motorer och motorpaket från Mercruiser.

Prislista

PRISLISTA INOMBORDARE
PRISLISTA DREV

Suzuki var först att lansera 5 års garanti på sina motorer och nu är de först med att lansera 7 års garanti! Endast en produkt av högsta kvalité vågar man lämna denna generösa garanti på.

Vi har sålt Suzuki utombordare i över 20 år och under denna tid har vi haft extremt lite reklamationer trots de mycket generösa garantivillkoren.

Det känns därför mycket lätt att rekommendera detta märke som förutom sin tillförlitlighet har toppmoderna motorer som ligger mycket bra till vad det gäller bränsleförbrukning , vikt och motorkraft.

Prislista

PRISLISTA UTOMBORDARE

Vetus är ett varumärke de flesta förknippar med Hollänska kvalitetsprodukter för marint bruk. Deras dieselmotorprogram sträcker sig från 12hk till 210hk.

Alla deras motorer är färskvattenkylda och finns i utförande som passar till rak axel eller med adapter till Volvo eller Mercruiser drev.
I vår reservdelsbutik har vi de vanligaste reservdelarna hemma för omedelbar leverans.
Se aktuella priser under resp. produktgrupp till höger.

VETUS Dieselmotorer levereras komplett med sötvattenskylning, backslag, Mercruiserdrev, alt. adapter för drev, motortassar, Instrument/kontrollpanel, signalkabel samt oljelänspump. 5-års garanti.

Prislista

PRISLISTA 12-80hk
PRISLISTA VF-SERIEN 145-200hk
PRISLISTA DEUTZ 120-210hk
PRISLISTA Dieselgeneratorer