Fullservicemarinan med över 30 års brancherfarenhet!

Vi är ett auktoriserat servicevarv för Mercury / Mercruiser, Volvo Penta, Suzuki och Yanmar där vi har en lång och gedigen erfarenhet. Vår personal går regelbundet på serviceutbildningar för att hålla sig uppdaterade med de senaste modellernas service och felsökningsbehov.

Verkstan har avancerad datorbaserad felsökningsutrustning samtidigt som vi kan utföra mekaniska arbeten i vår maskinverkstad. Vi utför även renoveringar av motorer och drev samt har kompetent personal för att felsöka och reparera olika elinstallationer.

Våra servicebilar är utrustad med de vanligaste verktygen och servicedelarna så att vi kan utföra service och reparationer i de olika hamnarna från Åhus till Båstad.

Vi är auktoriserade av alla de stora försäkringsbolagen att besiktiga och utföra reparationer i samband med försäkringsskador.

Vid större reparationer och ombyggnader finns det även förmånliga finansieringslösningar som gör att man inte måste betala allt på en gång.

Till vänster kan du söka vidare för prisuppgifter på de vanligaste arbetena samt gå vidare för att läsa mer om olika arbete såsom installation av motorer, värmare, landströmsutrustning, mm.

PRISLISTA INOMBORDARE
PRISLISTA UTOMBORDARE
PRISLISTA VINTERARBETEN

Akuta problem?

Vid akuta problem på Din Volvo Penta produkt utanför våra öppettider kontakta jourservice på +32 92556967.