Vi har en stor mängd begagnade motorer, drev och delar som kan vara ett ekonomiskt alternativ till att köpa nytt. Till vissa äldre motorer finns det kanske ej att tillgå nya delar och då kan man lösa det genom en begagnad del.

Ni finner även en del nya delar som vi fått över och säljer ut till specialpriser.

Under menyvalet till vänster kan Ni välja om Ni vill se alla delar vi har eller göra en mer begränsad sökning.

Trots vår strävan att hålla hemsidan uppdaterad avseende vilka delar som finns lönar det sig alltid att slå en signal eller skicka ett mail om Ni inte finner den detaljen Ni söker.

Båtmotorer och reservdelar

Vi är auktoriserad återförsäljare för båtmotorer, reservdelar och tillbehör till Mercruiser/Mercury, Volvo Penta, Yanmar samt Suzuki utombordare.

Här hittar du både hela båtmotorer och båtmotordelar till de märken vi saluför. Såväl nytt som begagnat. De vanligaste service- och reservdelarna finner Ni i vår välsorterade serviceshop. Här kan Ni givetvis betala med de vanligaste kreditkorten (ej AmericanExpress), Swish eller på avbetalning.

Snabb leverans

Skulle vi trots allt inte ha Din önskade del på lager kan vi ta hem de flesta delarna som expressorder med leverans inom 24 timmar. Vår Svenska sommar är ju allt för kort för att tillbringas väntande på reservdelar.

I menyvalet till vänster kan Ni söka vidare efter begagnade och nya delar som vi säljer ut till specialpriser. Skulle Ni inte finna vad Ni söker så kan Ni fylla i detta sökformulär så försöker vi få fram den del Du saknar: Sök del.

Alla delar vi har