Om JF Marin

 

J.F.Marin startades 1989 av Jerker Flink som fortfarande driver företaget med delägarna Andreas Edén och Patrik Karlsson. Jerker ansvarar för försäljning och inköp av båtar medan Andreas har hand om service, reservdelar och reparationer där även Patrik är verksam.

Från att ursprungligen endast sysslat med försäljning av motorbåtar har vi nu egen marina med full varvsverksamhet. Vi försöker att hela tiden utveckla företaget, speciellt på verkstads sidan där det blir allt större efterfråga på våra tjänster. Verkstaden är auktoriserad för arbete med Volvo Penta, Mercruiser, Mercury, Yanmar och Suzuki samt godkänd av alla försäkringsbolag för att åtgärda försäkringsskador av alla de slag. Med 30 år i branchen och detta med samma personal i ledningen har vi skaffat oss en unik kompetens på motorbåtar och Mercruiser.

Vi har de flesta av våra båtar här på vår marina på Limhamn i Malmöområdet och har som regel 30-40 salubåtar mellan ca 20-40 fot. Främst jobbar vi med motorbåtar. Vi erbjuder marknadens bästa finansiering via Handelsbanken Finans (Ecster). Vi byter gärna in Er gamla båt eller säljer den åt Er. Vi annonserar i ledande båtpress i Sverige och Danmark och har stora möjligheter att snabbt sälja Din båt. Skulle Ni önska ett omedelbart avslut så kan vi även köpa Er båt kontant. Kontakta Jerker Flink om det skulle vara av intresse!

Alla båtar som levereras* testas och provkörs i vattnet tillsammans med köparen, eventuella fel och brister som upptäcks korrigeras och/eller meddelas köpare.

* Gäller ej båtar som säljs som renoveringsobjekt


Mail till försäljningen 

Mail till service