Nya motorer

Mercruiser, världens ledande tillverkare av motorpaket för fritidsbåtar.

Vi säljer nya motorer, drev och kompletta motorpaket till Din båt när den gamla drivlinan börjar tröttna. Vi kan erbjuda en komplett installation där vi tar hand om allt arbete och dessutom byter in din gamla motor så att det blir en ekonomisk och praktisk lösning för dig.

Med dagens bränsleinsprutade motorer får Ni samma enkla handhavande som en modern bilmotor samt en bättre gång och bränsleekonomi. Nya finesser som färdator (SmartCraft) och servostyrning ger nybåtskänsla åt Din gamla favoritbåt.

Hör av Dig till oss för en offert vad ett motorbyte skulle kosta på just Din båt!

Prislista Bensinmotorer med drev -21/22 

Prislista Bensinmotorer med backslag -21/22 

Prislista Dieselmotorer med drev -21/22 

Prislista Dieselmotorer med backslag -21/22 

 

Mer information Mercruiser bensinmotorer

Mer informatiion om Mercruiser dieselmotorer

 

Nyhet! Mercury Marine presenterar den nya V8-motorn MerCruiser på 6,2L

Omdefiniera V-8:an.

Det gjorde vi verkligen. Allt, del för del, system för system, med total fokus på design och ingenjörsmässighet ur en marin synvinkel. Resultatet? En 6,2-liters V-8-motor med ett vridmoment utan motstycke och acceleration som får dig att plana ut snabbt och mjukt. En helt ny sportig känsla vid ratten. Betydande ljud- och vibrationsminskningar vid rodret. Stora förbättringar i förarkabinsmiljön, genom design. Allt förpackat i den legendariska pålitligheten som du’ve kommit att förvänta dig av Mercury.®


 

Mer information om nya motorn